Renfe

Valencia - Bitllets i Abonaments

Contingut de la pàgina

Targeta Renfe & Tú

La targeta sense contacte Renfe&Tú del nucli de Rodalíes de València, permetrà un accés més ràpid a les andanes, al proporcionar major velocitat de validació i reduir les cues per accedir o eixir de l'andana.

És una targeta amb aspecte semblant al d'una targeta de crèdit, que en compte d'una banda magnètica, conté un xip pel que n'hi ha prou amb aproximar la targeta al lector de la part superior a menys de deu centímetros.

Característiques comercials

Hi ha dos tipus de targeta: personalitzada i no personalitzada.

  • La targeta personalitzada. La targeta personalitzada. L'imprés de sol•licitud es pot adquirir en els punts de venda o a través de la Web de Renfe, on podràs omplir-ho còmodament per imprimir i entregar en taquilla, la targeta es sol•licita en els punts de venda, amb el pagament previ de 2,00 €, i presentació dels documents requerits (DNI, Foto mida de carnet, documents justificatius de dret a descomptes, etc.) . Porta imprés el nom, una foto i el número de document del titular i permet la càrrega de qualsevol títol de transport vigent, no de forma simultània. Es pot recarregar en taquilles i màquines autovenda del nucli de Rodalíes, tenint que validar els viatges a realitzar abans del seu inici en els controls d'accés o validadores on estos no existisquen.
  • La targeta no personalitzada, s'adquirix en taquilles i màquines autovenda, amb el pagament previ de 0,5 EUR, i permet la càrrega de billet senzill, Anada i Tornada o Bonotrén, no de forma simultanea. Es pot recarregar en taquilles i màquines autovenda del nucli De Rodalia, havent de validar els viatges a realitzar abans del seu inici en els controls d'accés o validadores on estos no existisquen.

Informació addicional

© Renfe. Tots els drets reservats.
Informació legal | Accessibilitat Web