Renfe

Inicio > Viajeros > Ofertas y promociones > David Bowie is.

David Bowie is.

Contenido de la página

El Museu del Disseny de Barcelona acull l’espectacular exposició internacional DAVID BOWIE IS.

DAVID BOWIE IS explora els processos de David Bowie com a músic innovador i icona cultural, a través d’un recorregut pel seu estil canviant i reinvenció constant durant cinc dècades. L’exposició també se centra en la seva obra colaborativa amb artistes i dissenyadors, i demostra com el treball de Bowie va influir i va rebre la influència de moviments més amplis de l’art, el disseny, la música i el teatre.

L’exposició reuneix més de 300 objectes, que inclouen fotografies, caràtules de discos, lletres manuscrites, vestuari original, dissenys d’escenaris i material inèdit dels concerts de l’artista durant les cinc dècades passades, facilitat pel‘David Bowie Archive’.

DAVID BOWIE IS constitueix una mirada profunda a la manera en què l’art de David Bowie ha inspirat altres artistes per desafiar les convencions i buscar la llibertat d’expressió.

La diversitat de l’obra de David Bowie, la varietat de les seves fonts d’inspiració i l’estreta interrelació entre multitud de disciplines i formes d’expressió ocupen un lloc central en la mostra.

La seva música i el seu individualisme radical no només van rebre la influència de moviments artístics, del món de la moda, del disseny i de la cultura contemporània, sinó que Bowie també va deixar la seva empremta en aquests àmbits.

DAVID BOWIE IS suposa una experiència audiovisual completa gràcies a l’ús de tecnologia multimèdia del nivell tecnològic més avançat. Els visitants de la retrospectiva sobre David Bowie poden submergir-se en els mons sonors de l’artista gràcies a l’ús d’auriculars Sennheiser (*), soci tecnològic de la mostra. L’exposició recorre a les últimes novetats en tecnologia d’àudio per fusionar virtualment imatge i música. Gràcies a aquests aparells és possible escoltar la banda sonora que acompanya les obres exposades, de tal manera que integren el material sonor i el fusionen amb el recorregut per l’exposició.

(*) L’ús dels dispositius de Sennheiser s’inclou en el preu de l’entrada.

Període de validesa de l’oferta

Fins el 25 de setembre de 2017.

Descompte

Presentant el teu bitllet de Rodalies (bitllet senzill, anada i tornada, Bonotren, Abonament Mensual i Abonament Trimestral), et beneficiaràs d'un descompte del 20% en l'entrada a l'exposició.

EL MEJOR OCIO: No te pierdas la oferta de ocio que tenemos para ti.

NUESTROS HOTELES: Siempre tenemos uno preparado para ti.

Enllaços d’interès

Información adicional

Todas las ofertas

Planea tu viaje perfecto con Renfe Viajes.

También te puede interesar...

Visita Barcelona
La Ruta del Modernismo de Barcelona

Billete Combinado Bus Turistic
Rodalies de Barcelona te ofrece descubrir la ciudad de Barcelona

Billete Combinado Rodalies
FerrariLand y PortAventura Park

© Renfe. Todos los derechos reservados.
Información legal | Accesibilidad Web