Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Bitllet integrat tren+tren amb bitllet únic

Contingut de la pàgina d’inici

És una oferta comercial que permet viatjar entre dos trajectes nacionals diferents en els serveis AVE, Larga Distancia, Avant, Media Distancia Convencional i Rodalies, amb enllaç garantit, amb BITLLET ÚNIC i un preu més competitiu.

El preu del bitllet integrat podrà acumular el descompte derivat de ser titular de família nombrosa així com qualsevol opció comercial a la qual s'acull el client, llevat de la tarifa 4Mesa i Grupos.

La sol·licitud d'assistències del servei Atendo amb bitllet integrat es formalitzarà a través del telèfon 912 140 505. Aquesta es podrà realitzar sempre i quan el temps de transbordament ho permeta i, a més, l'estació d'origen, l'estació de destinació i l'estació de transbordament estiguen incloses en el llistat d'estacions amb servei Atendo.

Amb aquest bitllet integrat, el trasllat entre estacions de la mateixa ciutat serà per compte del viatger, llevat que existisca servei de trens o servei alternatiu de Renfe com és el cas de València, cas en el qual, els bitllets seran vàlids per a realitzar el desplaçament entre les dues estacions.

Canals de venda

El bitllet integrat es podrà adquirir a les taquilles de les estacions, a l'oficina de venda de Ceuta, a www.renfe.com, a agències de viatges presencials i a través de la venda telefònica – Renfe Contigo 912 320 320.

Canvis i anul·lacions

Les condicions per a efectuar canvis o anul·lacions seran les establides específicament per a les tarifes aplicades en el bitllet.

El client haurà de presentar el bitllet integrat amb els documents justificatius en vigor per a l'obtenció d'altres descomptes i conservar-los fins a la finalització del viatge. Igualment, haurà de presentar el document que acredite la identitat del titular.

Informació addicional