Renfe

Buscar en Irene de Renfe

PlayRenfe

Contingut de la pàgina d’inici

PlayRenfe és la plataforma pionera de connectivitat wifi, continguts a la carta i accés a una oferta global d'altres productes i serveis per als clients de Renfe a bord dels trens AVE.

PlayRenfe (més que wifi) respon a l'estratègia de transformació digital i innovació que Renfe vol oferir als seus clients dels serveis AVE a través d'una finestra de connectivitat wifi que inclou a més continguts exclusius per a cada tipus de viatger i nous serveis.

La finestra de serveis PlayRenfe part de l'objectiu d'oferir un valor afegit a la connexió wifi a bord amb una completa oferta de continguts que Telefónica incorpora amb últimes estrenes de cinema, sèries, música, llibres i que inclou la possibilitat d'oferir esdeveniments en directe mentre es viatja a 300 km/h. Es tracta d'un servei a la carta i personalitzat, pensat per a tots els tipus de clients.

El seu esquema té dos opcions d'accés, Bàsic i Premium, lligats al programa de fidelització +Renfe i a la classe triada per a viatjar.

  • El paquet bàsic inclou connectivitat de 20Mb de dades, accés des d'un dispositiu i accés a continguts amplis.
  • El paquet Premium inclou connectivitat de 100Mb de dades, accés des de tres dispositius i continguts amplis, inclosa l'emissió en directe.

Descàrrega de l'aplicació

Pots descarregar l'aplicació des d'aquests enllaços o des de “l'app store” del teu terminal.

Informació addicional