Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Cafeteria

Contingut de la pàgina d’inici

Aquest servei es presta en tots els trens AVE i per norma general en els trens Larga Distancia.

Un lloc de trobada, una àrea d'esbargiment en què oferim la possibilitat de gaudir d'un café o d’un refresc i d'una extensa gamma de productes de cafeteria. L'oferta durant tot el dia comprén entrepans i sandvitxos d'alta qualitat, calents i freds, així com amanides, aperitius i diversos tipus de menús en format “combo” que ofereixen menjar, beguda freda i/o calenta i complements a preus molt reduïts.

Es podran consultar productes i preus a través de b2in.

Els trens Altaria, Alvia (depenent del material assignat), AVE, Euromed i Talgo disposen d'àrees de cafeteria que estan ininterrompudament al seu servei al llarg de tot el viatge.

En el producte nocturn Trenhotel aquest servei roman a la seua disposició des de l'inici del viatge fins a les 02:00 hores i des de les 06:00 hores fins a l'arribada a destinació..

Els trens que serveixen al producte AV City duran o no cafeteria en funció del tipus de material. En el cas de no dur cafeteria, es disposarà d'un servei atés per màquines expenedores amb productes en fred.

Els trens Alvia que no disposen d'aquest servei, pel tipus de material assignat, i que disposen de màquines expenedores són:

  • Madrid – Ponferrada (diari).
  • Madrid – Gijón (tren de reforç de places de divendres i diumenge).
  • Madrid – Santander (tren de reforç de places de divendres i diumenge).
  • Madrid – Huelva (tren de reforç de places diari).
  • Madrid – Salamanca (diari).

Els trens, per als seus serveis d'escalfament i enfornat de productes en la cafeteria disposen de forns de convecció que no permeten la introducció de carmanyoles o potet de bebé, de plàstic o vidre, per a la seua regeneració. No disposen de forns microones.

Bar mòbil

En els trens AVE i Larga Distancia diürns que Renfe determine, a més de comptar amb la cafeteria, es prestarà un servei de bar mòbil en el qual el client podrà comprar la seua consumició en la seua plaça, sense aixecar-se del seu seient, oferint una àmplia selecció de menús combinats, begudes fredes i calentes.

  • Es prestarà aquest servei tots els dies en tots els trens AVE i Euromed, en les classes Turista i Turista +.
  • En tots els trens AVE i Euromed en classe Preferent, només es prestarà aquest servei els dissabtes.
  • En els trens Larga Distancia diürns que Renfe Viajeros determine, es prestará el servei de bar mòbil en totes les seues classes i tots els dies.

Es podran consultar productes i preus a través de b2in.

Informació addicional