Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Restauració al Seient

Contingut de la pàgina d’inici

Els trens AVE i Euromed, de dilluns a divendres i diumenges, disposen de servei de restauració en el seient en la classe Preferent (excepte els trens AVE Madrid-Lleó).

Menús Especials

Intoleràncies, creences religioses, conviccions, etc., poden ser un motiu per a sol·licitar un menú especial. Renfe posa a la seua disposició menús especials que s'adapten a aquestes necessitats.

Renfe no pot garantir que els àpats no continguen al·lergens per a passatgers amb algun tipus d'intolerància o al·lèrgia, incloent les traces, per la qual cosa, lamentablement, tampoc pot acceptar cap responsabilitat per les possibles reaccions al·lèrgiques, independentment de la seua gravetat. Els xiquets que són extremadament al·lèrgics a aliments, incloses les fruites seques, no podrien gaudir del servei de restauració, si els pares o tutors així ho expressen, quan s'acullen a la tarifa que els permet el viatge en solitari, en la classe preferent, com a menor no acompanyat.

Es podrà triar un menú especial sol·licitant-ho amb almenys 24 hores d'antel·lació a l'hora oficial de l'eixida del tren. Els possibles canvis de bitllet requereixen una nova petició de menú especial, sempre que aquests es formalitzen abans de les 24 hores de l'eixida del nou tren. Els canvis de bitllet dins de les 24 hores de l'eixida del tren perden l'opció d'elecció d'un menú especial. Renfe recomana consultar en el moment de la compra la prestació específica del tren, s'ha de sol·licitar en aquest moment, si es necessitara, un menú especial d'entre els següents:

  • Infantil.- Amb productes que generalment agraden més als xiquets, cereals, pastes, salsitxes, etc. i presentant-ho de manera que resulte atractiva.
  • Diabètic.- S'elabora amb equilibri entre proteïnes, greixos i carbohidrats i sense sucre afegit.
  • Celíac (intolerància al gluten).- S'eviten tots els productes que contenen blat, ordi, sègol i civada.
  • Baix en sodi.- Sense sal afegida ni aliments amb contingut alt en sal.
  • Lactoovovegetarià.- Aquests menús no contenen cap tipus de carn, peix o productes derivats d'aquests.
  • Vegetarià estricte (vegà).- El vegetarià sense lactis o estricte, elimina també la mel, els ous i els productes lactis.
  • Sense lactosa.- Exclou el formatge, els productes lactis i els seus derivats, així com la lactosa o productes de llet.
  • Halal.- no conté cap derivat porcí, ni utilitza alcohol durant la seua preparació. Està certificat.
  • Kosher.- Aliments seleccionats, preparats i servits segons els costums i lleis jueves. Està certificat.
  • Menú de vigília.- No conté cap producte elaborat amb elements carnis.

Informació addicional