Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Combinat Rodalies

Contingut de la pàgina d’inici

Combinat Rodalies permet, amb la compra d'un bitllet AVE o de Larga Distancia, obtenir de manera gratuïta, tant en origen com en destinació, un bitllet de Rodalies (Renfe Cercanías i Feve Rodalies o Rodalies de Catalunya) associat al bitllet inicial a través del codi de barres o contrasenya de cinc dígits.

El client podrà començar o finalitzar el seu viatge en qualsevol estació dels següents nuclis de Rodalies de Renfe i Feve o Rodalies de Catalunya:

 • Renfe Cercanías: Astúries, Bilbao, Cadis, Madrid, Màlaga, Múrcia/Alacant, Sant Sebastià, Santander, Sevilla, València i Saragossa.
 • Feve Cercanías: Astúries, Cartagena, Bilbao i Santander.
 • Rodalies de Catalunya: Barcelona, Girona i Tarragona.

El bitllet podrà ser obtingut i utilitzat durant les quatres hores prèvies a l'hora de l'eixida d'origen i durant les quatre hores següents a l'hora d'arribada a destinació del tren AVE o Larga Distancia, sempre que els horaris d'obertura i tancament del servei de Rodalies de cada nucli ho permeten, sense límit de corones.

Obtenció gratuïta dels bitllets associats

Tant en les màquines de venda automàtica com en les taquilles de Rodalies. Per a obtenir el bitllet associat és necessària la lectura del codi de barres o introduir la contrasenya de 5 dígits que figura en el bitllet d'AVE o Larga Distancia.

Situació en el bitllet de la contrasenya del Combinat Rodalies

Si no és possible obtenir-lo per algun d'aquests mitjans, el viatger accedirà al tren i a bord es validarà pel personal encarregat o en l'estació d'eixida.

Aquest bitllet de Combinat Rodalies no atorga, en cap cas, dret a indemnització sobre el bitllet AVE o Larga Distancia per incidències en aquell servei.

Canvis

Seran d'aplicació les condicions establides per a les ofertes comercials amb les quals s'haja adquirit el bitllet AVE o Larga Distancia, tenint en compte que:

 • Si se sol·licita el canvi per al mateix trajecte, dia i número de viatgers d'un bitllet AVE o Larga Distancia, encara que s'haja obtingut algun bitllet per a un servei de Rodalies, es generarà un localitzador nou amb els trajectes pendents d'emetre.
 • Si se sol·licita el canvi per a diferent dia, trajecte o número de viatgers d'un bitllet AVE o Larga Distancia i ja s'haguera obtingut algun bitllet per a un servei de Rodalies, se sumarà a les despeses de canvi que corresponguen el preu dels bitllets de Rodalies emesos i es generarà un codi nou sobre la base de les característiques del bitllet nou.

Anul·lacions

Seran d'aplicació les condicions establides per a les ofertes comercials amb les quals s'haja adquirit el bitllet AVE o Larga Distancia, tenint en compte que:

 • Quan s'anul·le un bitllet AVE o Larga Distancia i ja s'haguera emés algun bitllet per a un servei de rodalies, se sumarà a les despeses d'anul·lació que corresponguen l'import del bitllet o bitllets de rodalies obtinguts.

El viatger haurà de presentar els bitllets de rodalies en els controls d'accés, zones interiors d'aquests o en ruta quan se li requerisca. També haurà de mostrar el bitllet AVE o Larga Distancia associat si així se li sol·licita.

Ara també en el TRAM d'Alacant

Amb la compra d'un bitllet d'AVE o Larga Distancia obtindràs de manera gratuïta un bitllet de la xarxa TRAM d'Alacant.

Podràs aconseguir-lo de la mateixa manera que els bitllets del Combinat Rodalies: en les màquines de venda automàtica amb el codi de 5 dígits que apareix en el bitllet.

Les línies TRAM en les quals és possible utilitzar aquest bitllet combinat són:

 • L1 – Luceros / Benidorm
 • L2 – Luceros / Sant Vicent del Raspeig
 • L3 – Luceros / El Campello
 • L4 – Luceros / Pl. La Coruña

El bitllet es pot obtenir i utilitzar

 • Les tres hores abans de l'eixida del tren AVE o de Larga Distancia cap a Alacant
 • Les tres hores següents a l'arribada del tren a Alacant

Totes les condicions corresponents al títol de transport de TRAM seran les que fixen els Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana en cada moment. El títol de transport de TRAM no atorgarà en cap cas dret o indemnització sobre el bitllet d'AVE o Larga Distancia.

Informació addicional