Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Abonament Targeta Plus

Contingut de la pàgina d’inici

És un abonament unipersonal, nominatiu i intransferible mitjançant el qual el viatger podrà contractar un nombre de viatges entre 30, 35, 40, 45 o 50 de forma indistinta entre dues estacions concretes en tots els serveis Avant.

Aquest abonament comporta una reducció del preu sobre la tarifa general/base en funció del trajecte i del nombre de viatges que s'adquireixen.

Aquest descompte no serà acumulable a altres, llevat del derivat de ser titular de família nombrosa.

Tot i que el seu període de validesa és de 6 mesos des de la data de la compra de l'abonament, tots els viatges s'han de realitzar en un màxim de 30 dies des de la data de la primera formalització de la reserva.

Canals de venda de l'abonament

Taquilles de les estacions, oficina de vendes de Ceuta, www.renfe.com, agències de viatges presencials i venda telefònica - Renfe Contigo 912 320 320.

Anul·lació de l'abonament

Només es podrà anul·lar sense cap cost associat, sempre que no s'haja realitzat cap operació amb ell.

En cas d'haver fet alguna operació amb ell, però que no s'haja realitzat cap viatge, es podrà anul·lar amb un cost del 15% del preu d'aquest abonament, en concepte de despeses d'anul·lació.

A les taquilles de les estacions es podrà efectuar l'anul·lació de l'abonament adquirit per qualsevol canal.

Els abonaments adquirits a agències de viatges es podran anul·lar només per aquest canal.

Formalització de la reserva

La formalització és obligatòria per a cada viatge, amb un màxim d'una plaça per tren i dia.

Canals de venda de la formalització de la reserva

Es podrà realitzar a les taquilles de les estacions, a l'oficina de vendes de Ceuta, a www.renfe.com, a agències de viatges presencials i a través de la venda telefònica – Renfe Contigo 912 320 320, Renfe Ticket i màquines de venda automàtica multiproducte.

Canvis

No s'admet el canvi de la formalització de la reserva.

Anul·lació

S'admet l'anul·lació de la formalització de la reserva sense cap cost associat per al client.

El client haurà de presentar l'Abonament Targeta Plus juntament amb la formalització de la reserva i els documents justificatius en vigor per a l'obtenció dels descomptes, i conservar-los fins a la finalització del viatge. Igualment, haurà de presentar el document que acredite la identitat del titular.

Informació addicional