Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Bitllet Promo

Contingut de la pàgina d’inici

Aquesta oferta es basa en un sistema de preus dinàmics amb importants descomptes en els AVE i Larga Distancia en el seu trajecte nacional, que es determinen en funció del tren, data de viatge i antelació de la compra.

Els preus dels bitllets podran obtenir descomptes de fins al 70 % sobre la tarifa general, en ser adquirits en www.renfe.com, Renfe Ticket, agències de viatges presencials i virtuals.

Aquests bitllets estaran disponibles en les taquilles de les estacions, oficina de vendes de Ceuta, venda telefònica i màquines de venda automàtica multiproducte amb un descompte màxim del 40 % sobre la tarifa general.

Aquests descomptes no són acumulables a d'altres, llevat del derivat de ser titular de família nombrosa i aquells altres que s'indiquen específicament a les condicions.

No és possible realitzar la selecció gràfica del seient en el moment de fer la compra.

No admet canvis ni anul·lacions.

Indemnització per endarreriment:

  • Igual o superior a 60 minuts: Devolució 50%.
  • Superior a 90 minuts: Devolució del 100% de l'import del bitllet.

No admet pèrdua del tren.

El client haurà de presentar el bitllet amb tots els documents justificatius en vigor per a l'obtenció dels descomptes i conservar-los fins a la finalització del viatge. Igualment, haurà de presentar el document que acredite la identitat del titular.

Informació addicional