Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Tren + Autobús

Contingut de la pàgina d’inici

És un servei intermodal en un únic bitllet combinat que garanteix al client l'enllaç entre les dues companyies de transport.

AVANZA

 • Barcelona Aeroport El Prat amb destinació Barbastro i Osca (els dos sentits amb transbord tren+autobús a Barcelona-Sants).
 • Madrid P. Atocha amb destinació Marbella i Estepona i tornada (els dos sentits amb transbord de tren + autobús a Màlaga).
 • Madrid P. Atocha amb destinació al Pirineu aragonés: Barbastro, Jaca, Candanchú, Astún, Biescas, Panticosa, Formigal i tornada (els dos sentits amb transbord de tren + autobús a Osca).
 • Madrid/Sevilla/Màlaga amb destinació al Pirineu aragonés: Barbastro, Monzón, Binefar, Graus, Benasque, Sabiñánigo, Jaca, Candanchú, Astún i tornada (amb transbord de tren + autobús a Saragossa).

ALSA

 • Madrid P. Atocha, Ciudad Real, Albacete i Barcelona S. amb destinació Benidorm i tornada (els dos sentits amb transbord a Alacant).
 • Madrid P. Atocha i Barcelona S. amb destinació Dènia-Xàbia i tornada (els dos sentits amb transbord a València J. Sorolla).
 • Madrid P. Atocha amb destinació Vielha-Andorra i tornada (els dos sentits amb transbord tren-autobús a Lleida-Pirineus).
 • Madrid Chamartín amb destinació Roquetas-Aguadulce i tornada (els dos sentits amb transbord tren-autobús a Almeria).
 • Madrid Pta. Atocha i Barcelona S. amb destinació Algarve portugués: Faro, Albufeira, Portimao, Lagos i tornada (els dos sentits amb transbord tren-autobús a Sevilla).

BAILE

 • Astúries, Cantàbria, Galícia, Catalunya i Madrid amb destinació Alacant, L’Altet, Els Arenals i Santa Pola i tornada (els sentits amb transbord tren+autobús a Alacant).

TEISA

 • Madrid P. de Atocha i Barcelona Sants amb destinació Figueres i tornada (els dos sentits amb transbord a Figueres Vilafant).

La Regional

 • Madrid Chamartín i Galícia amb destinació Toro i tornada (els dos sentits amb transbord tren+autobús a Zamora).

Canals de venda

Taquilles de les estacions, oficina de vendes de Ceuta, www.renfe.com, agències de viatges presencials i virtuals i venda telefònica - Renfe Contigo 91 232 03 20.

Canvis i anul·lacions.

Les condicions per a realitzar canvis o anul·lacions, afectaran al conjunt del bitllet, s'aplicaran les establides específicament per a la tarifa adquirida per al trajecte de Renfe, els canvis i les anul·lacions es poden fer fins a 10 hores abans de l'eixida del primer trajecte del viatge.

Equipatges

El viatger pot portar sota la seua custòdia i responsabilitat, en els llocs destinats a eixe efecte, fins a 3 embalums de mà. El conjunt dels tres embalums no podrà superar 25 kg de pes ni 290 cm (llargària+amplada+alçada). Les dimensions de l'embalum més gran no podran excedir de: 85 x 55 x 35 cm.

No s'admeten bicicletes ni animals de companyia.

Servei Atendo

La sol·licitud d'assistència en les estacions es formalitzarà a través del telèfon 912 140 505 i exclusivament per al trajecte prestat per Renfe. Queda exclòs el trajecte en autobús.

La prestació del servei Atendo s'iniciarà i finalitzarà sempre en els punts de trobada de les estacions assenyalades a tal efecte per a aquest servei.

Altra informació

Disponibilitat dels bitllets: Aquests bitllets es podran adquirir des del mateix moment en què es posen a la venda fins a 10 hores abans de l'eixida del primer trajecte del viatge.

En cas de seleccionar l'opció d'anada i tornada, el període màxim a transcórrer entre els dos viatges no podrà ser superior a 90 dies.

Aquest bitllet combinat té garantit l'enllaç oficial en l'estació de ferrocarril corresponent. En cas de pèrdua d'enllaç oficial es garantirà al client l'arribada a destinació pels mitjans alternatius que s'establisquen a aquest efecte, sense cost addicional per a aquest.

No es presta el servei de viatge de menors sense acompanyament.

Als preus del trajecte en tren se li poden aplicar els descomptes derivats de ser titular de família nombrosa.

El client haurà de presentar el bitllet amb tots els documents justificatius en vigor per a l'obtenció dels descomptes i conservar-los fins a la finalització del viatge. Igualment, haurà de presentar el document que acredite la identitat del titular.

Informació addicional