Renfe

Buscar en Irene de Renfe

Tarifa 4 Mesa

Contingut de la pàgina d’inici

És una oferta destinada per a viatges en trens AVE i Larga Distancia en els espais configurats per quatre places enfrontades dos a dos entre sí amb o sense taula.

Les quatre places es comercialitzen de forma conjunta amb un 60 % de descompte sobre la tarifa general, encara que poden ser ocupades per un nombre menor de viatgers si volen, sempre abonant l'import total de l'oferta.

El descompte no serà acumulable a altres, llevat del derivat de ser titular de família nombrosa i en aquells altres que específicament així ho indiquen en les seues condicions.

Es podrà viatjar amb fins a dos mascotes de manera gratuïta, amb un màxim d'una mascota per persona que viatge.

Canals de venda

Els bitllets es podran adquirir en les taquilles de les estacions, a l'oficina de vendes de Ceuta, a www.renfe.com, a agències de viatges presencials, a través de la venda telefònica Renfe Contigo 91 232 03 20 i a Renfe Ticket.

Canvis

No admet canvi de bitllets.

Anul·lacions

S'admet l'anul·lació amb unes despeses del 50 % del preu dels bitllets. És indispensable realitzar l'anul·lació de tots els bitllets associats a un mateix localitzador.

Indemnització per endarreriment

  • Igual o superior a 60 minuts: Devolució 50%.
  • Superior a 90 minuts: Devolució 100% de l'import del bitllet.

Pèrdua del tren

En cas de pèrdua del tren, per causes no imputables a Renfe i per a aquells clients que es presenten amb un límit màxim de 30 minuts (a comptar des de l'hora prevista de l'eixida del tren) en l'estació d'origen del viatge, se'ls oferirà la possibilitat de viatjar en el següent tren amb places lliures en les condicions que Renfe determine.

El client haurà d'abonar un 20% del preu del nou bitllet calculat segons la tarifa general, si viatja en una classe idèntica o inferior a la del bitllet original.

El client haurà de presentar el bitllet amb tots els documents justificatius en vigor per a l'obtenció dels descomptes i conservar-los fins a la finalització del viatge. Igualment, haurà de presentar el document que acredite la identitat del titular.

Informació addicional