La Corunya

Ciutat de contrastos, mar i sabors

 

 

En solitari, en parella, en família o amb amics: coneix aquesta joia i sempre voldràs tornar-hi.

No t'ho pots perdre

Parlar de La Corunya és parlar del mar. De passar del centre a la platja en pocs minuts, de recórrer amb delectació el seu passeig marítim, de contemplar la Torre de Hércules amb el majestuós Atlàntic als seus peus.

També de gastronomia en majúscules, amb la seua matèria prima d'alta qualitat, els seus mercats i les seues tasques.

Un secret: pocs saben que La Corunya també és sinònim de ciència (així ho demostren els museus científics corunyesos) i de moda: La Plaza de Lugo i els voltants són de visita obligatòria.

Vols saber-ne més?

Una ciutat de contrastos que combina tradició i avantguardisme com cap altra. El romànic i l'art contemporani. La cuina gallega de sempre (sempre excel·lent) i les receptes que la reinventen. El comerç de tota una vida i les signatures més exclusives. Les veus de la llotja i la música de la Ciudad Vieja.

Dóna't el gust

I és que La Corunya és un veritable plaer per als sentits. És l'aroma de la carn a la pedra, les campanes sonant en els seus carrers empedrats, el vent de l'Atlàntic a la cara, el gust inoblidable dels seus peixos o les vistes des del Monte San Pedro.

Plans de temporada
 

  • Una de les millors maneres de donar la benvinguda a l'estiu és davant de les fogueres de les platges corunyeses durant la nit màgica de Sant Joan. A partir d'eixe moment, es tracta de relaxar-se i gaudir de les agradables temperatures estiuenques de la ciutat. Perquè quan arriba la calor, La Corunya, amb les seues aigües fresques i la brisa salada, és un bàlsam per al cos i la ment.
  • De juny a setembre, els plans es multipliquen. Com l'imprescindible vermut a les terrasses del passeig de Riazor després d'un matí a la platja, les més boniques postes de sol que hages vist mai... I què ens dius de les cigaletes més fresques que hages assajat mai?
  • Si vas a la ciutat a l'agost, ara pots preparar-te per gaudir de les festes de Maria Pita, tot el mes ple de música, artesania, llibres, còmics, teatre i dansa a l'aire lliure.

Després de l'explosió cultural de l'estiu, arriba la tardor. El ritme es desaccelera i la ciutat reprèn la seua essència més autèntica sense perdre un àpex d'interès: els «Paseos pola Coruña Literaria» encandilen als apassionats de la literatura, i les regates del Grand Prix de Vela, els amants del mar. T'agrade el que t'agrade, hi ha un plan per a tu, faça calor o ploga. La Corunya és així.