La màgia de la ciutat de la llum és tan gran que segueix sent una de les primeres destinacions turístiques del món. I un dels centres econòmics més importants d'Europa. Museus, arquitectura, gastronomia i compres.

 Allò essencial:

 • Champs-Elysées
  Una de les avingudes més elegants i boniques d'Europa. Les marques exclusives tenen ací les seues tendes, un símbol de luxe i glamour. I, naturalment, és la recta final del Tour de France, on cada any es corona el campió. En la temporada nadalenca és encara més atractiva amb la il·luminació dels arbres a ambdós costats de l'avinguda.
 • Tour Eiffel
  Icona de la ciutat, no deixa a ningú indiferent. Creada per a l'Exposició Universal de 1889, és de visita obligada. La perspectiva de la ciutat és impressionant. També pots gaudir d'un dinar o sopar romàntic en un dels seus restaurants. A la nit, l'espectacle és magnífic amb les seues llampades.
 • Pont de l’Alma
  Mondialment conegut des de l'accident de Lady Di. El pont va ser construït l'any 1854 per ordre de Napoleó III. Hi destaquen quatre estàtues de les quals antigament el Zuavo era un referent per mesurar les crescudes del Sena. Molt a prop del pont es troba la rèplica de la flama de l'Estàtua de la Llibertat, que s'ha convertit de manera improvisada en el lloc on la gent que ho desitja ren homenatge a la princesa Diana.
 • Museu del Louvre
  Una de les majors concentracions d'art. Podem trobar-hi des de pintura flamenca, italiana i Velázquez fins a sales plenes de sarcòfags egipcis, escultures gregues, etrusques o romanes. No ho podrem veure tot, però segur que no marxem sense passar a veure la Mona Lisa.
 • Pont Neuf
  És el més antic i més llarg dels ponts de París i el primer que es va construir en pedra. Per contemplar els seus 385 mascarons tallats per l'escultor francés Germain Pilon, la millor manera és fer-ho des d'un dels «bâteaux mouche».
 • Odéon
  Barri bohemi per gaudir del passar dels vianants seguts a una de les terrasses dels seus típics cafés. Façanes històriques, sinuoses cues davant dels cinemes... Aquesta és l'atmosfera del barri Odéon en qualsevol moment del dia.
  Una veritable concentració de vida i cultura!
 • La Catedral de Notre-Dame de París
  Una de les principals raons per anar a l'Île de la Cité, on es va construir la catedral d'estil gòtic. En aquest temple s'han celebrat importants manifestacions: coronació de Napoleó Bonaparte, beatificació de Joana d'Arc i coronació d'Enric VI d'Anglaterra. Si l'exterior destaca per la seua bellesa, quan entrem, ens sorprendrem de l'amplitud i l'alçada de l'edifici. Si tenim temps, no hem de deixar de visitar les seues torres i el campanari per gaudir de les vistes de París i de les famoses gàrgoles.
 • Montmartre
  El barri de Montmartre amaga tresors, un d'ells és el mur del «t'estime». La parada de metro d'Abbesses és el punt de partida i, només sortir, la trobarem a pocs passos. Les paraules «t'estime» escrites en més de 300 idiomes en una paret de 40 metres quadrats. Idea dels artistes Frédéric Baron i Claire Kitode. Seguim el nostre itinerari fins al Café des 2 Moulins, on treballa Amélie Poulain en la pel·lícula de Jean-Pierre Jeunet, prenem un aperitiu abans de continuar cap al Sacré Coeur i contemplar la panoràmica de París i, després, admirar els quadres dels pintors a la plaça Tertre.
  Potser ens deixem convéncer perquè ens facen un simpàtic retrat de record. Al voltant de la plaça hi ha un laberint de carrerons plens de restaurants, cafeteries i botigues de colors.

Viatja a París de la manera més sostenible: en tren. Els trens directes de Renfe - SNCF en cooperació uneixen Espanya i França en alta velocitat. Disposen d'una cafeteria i una tripulació bilingüe per ajudar-te en tot allò que necessites.

13 ciutats franceses al teu abast!