On comprar el teu bitllet?

Comprar el teu bitllet per aviatjar en Renfe no pot ser més fàcil. Tens a la teua disposició diversos canals de venda i mètodes de pagament perquè tries aquell que s'ajusta a tu en cada moment.

Recorda que només comprant en www.renfe.com i RenfeTicket accediràs a tots els descomptes i no tindràs despeses de gestió.

 

En el web de Renfe

Si compres en renfe.com podràs accedir a totes les ofertes sense despeses de gestió. Pots pagar els teus bitllets amb targeta de dèbit/crèdit (Mastercard, Visa i American Express), PayPal i punts Renfe.

 

En RenfeTicket

Fes la teua compra a través de Renfe Ticket de forma ràpida i senzilla i sense despeses de gestió. Descarrega't l'aplicació per a iPhone i Android, registra't a renfe.com i accedeix a totes les seues funcionalitats: compra i gestiona els teus viatges, consulta horaris, la puntualitat dels trens o els teus punts del programa +Renfe.

 

A través de la venda telefònica

Atenció personalitzada les 24 hores, tots els dies de la setmana. Compra els teus bitllets de Renfe a través del telèfon 912 320 320 i tria on rebre'ls: en el teu smartphone, en casa, a l'oficina, en la teua casa de la platja, al poble... I com pagar-los: canviant punts +Renfe, targeta de crèdit o dèbit, o en metàl·lic si te'ls enviem per correu postal.

 

En l'estació

En les estacions amb servei Renfe adreça't al nostre personal de taquilles, tant per a la compra i gestió de bitllets, com per a la consulta i atenció al client. 

I si prefereixes comprar o gestionar els teus bitllets pel teu compte, pots utilitzar les màquines de venda automàtica distribuïdes per l'estació. El pagament, si escau, s'haurà de fer amb targeta de crèdit/dèbit. 

 

En agències de viatge

Apropa't a la teua agència de confiança per a realitzar les teues compres i gestions de viatges en tren.

 

A l'estranger

Excepcionalment, pots pagar el teu viatge, canvi de classe o prolongació de recorregut a bord dels trens que ho permeten.