Paradores i Renfe, la millor manera de recórrer Espanya.

Una cadena hotelera única al món que aposta per la recuperació del patrimoni, la forma especial de cuidar els seus clients i el respecte pel medi ambient.

Viu moments inoblidables en els seus castells, convents, monestirs i entorns naturals.

Obtenció de punts

Presenta la teua targeta +Renfe cada vegada que faces una estada en un Parador i guanyaràs Puntos Renfe:

 • 40 Puntos Renfe per nit en un Parador de 3 estrelles
 • 50 Puntos Renfe per nit en un Parador de 4 estrelles
 • 60 Puntos Renfe per nit en un Parador de 5 estrelles

L'obtenció de Puntos Renfe pot limitar-se a determinades tarifes i/o establiments; per això, consulta les condicions específiques d'obtenció de punts abans de realitzar la teua reserva. L'obtenció de punts no és compatible amb les reserves realitzades amb càrrec a punts.

Reserves

Bescanviar punts

Pots bescanviar els punts acumulats en el teu compte en qualsevol dels Paradores a Espanya en funció del preu de la tarifa general en una habitació doble estàndard.

El bescanvi de Puntos Renfe en Paradores es pot limitar a determinades tarifes i/o establiments; per això, consulta les condicions particulars de les reserves realitzades amb càrrec als teus punts abans de realitzar la teua reserva. No es podran obtenir Puntos Renfe per les reserves realitzades amb càrrec a punts.

Per a obtenir més informació contacta amb el Centro de Servicios Programa +Renfe:

 • Telèfon: 919 191 566
 • Correu electrònic: masrenfe@renfe.es

Reserves:

 • Central de Reservas de Paradores: 913 742 500

Rusticae – Hotels amb encant

Gaudeix d'una escapada romàntica, un cap de setmana amb els xiquets o una trobada amb els amics. Bescanvia els teus punts en una àmplia selecció d'hotels amb encant, les millors cases de lloguer complet i apartaments amb molt d'estil.

Bescanviar punts 

Gaudeix dels hotels amb caràcter al camp i a la ciutat utilitzant els Puntos Renfe per comprar estades a Rusticae. 

Ara també pots bescanviar els teus punts en les Llaves Regalo de Rusticae amb un 10 % de descompte.

Reserves

Central de Reservas de Rusticae: 914 879 017 en horari de dilluns a dijous de 9 h a 18 h, divendres de 9 h a 15 h.

Per a obtenir més informació contacta amb el Centro de Servicios Programa +Renfe

 • Telèfon: 919 191 566.
 • Correu electrònic: masrenfe@renfe.es

Meliá Hotels International. On tot és possible.

Des del luxe més exclusiu a unes vacances en família o fins a la funcionalitat i tecnologia dels hotels de convencions més sofisticats.

Gaudeix d'una àmplia selecció d'establiments que garanteixen la qualitat a través dels seus programes personalitzats de satisfacció del client.

Obtenció de Puntos Renfe

No oblides presentar la teua targeta +Renfe a la recepció de l'hotel quan pagues la factura i obtindràs un 50 % en Puntos Renfe (calculat sobre el total de la base imposable).

L'obtenció de Puntos Renfe pot limitar-se a determinades tarifes i/o establiments; per això, consulta les condicions específiques d'obtenció de punts abans de realitzar la teua reserva. L'obtenció de punts no és compatible amb les reserves realitzades amb càrrec a punts. Només obté Puntos Renfe el titular de la targeta +Renfe i únicament per la seua habitació. Reserva subjecta a disponibilitat de places.

Bescanviar punts

Bescanvia els punts acumulats en el teu compte per estades en una selecció d'establiments de la cadena Meliá Hotels International.

El bescanvi de Puntos Renfe pot limitar-se a determinades tarifes i/o establiments; per això, consulta les condicions específiques de bescanvi de punts abans de realitzar la teua reserva. L'allotjament a càrrec a Puntos Renfe no dóna dret a l'obtenció de Puntos Renfe i la reserva està subjecta a disponibilitat de places.

Reserves

 • Centro de Servicios Programa +Renfe: 919 191 566.
 
 

 

 

Renfe Viajes Hoteles, el major catàleg amb les millors prestacions.

Aconsegueix el 40 % de la teua estada en Puntos Renfe a la nostra extensa col·lecció d'allotjaments a la teua mesura perquè pugues personalitzar el viatge al teu gust.

Obtenció de punts

Gaudeix de la teua estada amb qualsevol dels nostres serveis d'Hotel mentre aconsegueixes el 40 % de l'import en Puntos Renfe.

 • Renfe Viajes Tren+Hotel: La millor combinació al millor preu.
 • Renfe Viajes Hoteles: Un hotel per a cada viatge.

Els punts s'afegiran al teu compte quan hages gaudit del servei contractat. En el cas d'estades de Renfe Viajes Hoteles, els punts s'afegiran després de 60 dies a partir de l'últim dia del mes en què es vas fer el check-out.

I tot això amb la nostra garantia de preu mínim, servei d'atenció 24 hores, pagament directe a l'hotel i accés a més de 864.000 allotjaments en tot el món (més de 40.000 només a Espanya).

Reserves:

Per a obtenir més informació contacta amb el Centro de Servicios Programa +Renfe:

 • Telèfon: 919 191 566.
 • Correu electrònic: masrenfe@renfe.es

Renfe Viajes Ocio, experiències inoblidables per als teus viatges.

L'amplitud de les possibilitats en la seua màxima expressió: musicals, teatres, parcs temàtics, targetes turístiques, visites guiades per la ciutat, visites guiades, esdeveniments esportius.

Aconsegueix el 30 % de l'import en Puntos Renfe i tot el que necessites per ajudar-te amb la teua experiència de viatge, adaptada a qualsevol tipus d'oci: familiar, escapades romàntiques, cultural, rural i molt més.

Obtenció de punts

Fent del teu viatge un record únic també podràs obtenir el 30 % de l'import en Puntos Renfe. Amb Renfe Viajes Ocio, tindràs al teu abast tot el que necessites per construir experiències a mesura: teatres, musicals, concerts, esdeveniments esportius, activitats infantils, parcs temàtics, parcs aquàtics, visites guiades per la ciutat, enoturisme, visites guiades, excursions, targetes turístiques i molt més.

Els punts aconseguits s'afegiran al teu saldo després d'utilitzar els serveis associats a la teua compra.

Reserves: Renfe Viajes Ocio

Per a obtenir més informació, contacta amb el Centro de Servicios Programa +Renfe:

 • Telèfon: 919 191 566.
 • Correu electrònic: masrenfe@renfe.es

Bescanviar punts

Podràs utilitzar els teus Puntos Renfe en qualsevol de les experiències de Renfe Viajes Ocio.

Només hauràs de seleccionar la teua targeta +Renfe com a forma de pagament. Si no tens suficients punts Puntos Renfe, s'utilitzarà el saldo del teu compte +Renfe (amb un mínim de 300 punts) i la resta podràs pagar-la en euros. Recorda que 10 Puntos Renfe equivalen a un euro.

 

 

Targeta American Express Renfe.

Amb la targeta American Express Renfe obtindràs el 15 % de l'import de totes les teues compres en Puntos Renfe.

A més, podràs accedir als nivells superiors de targeta +Renfe només per utilitzar la teua targeta American Express Renfe en les teues compres diàries.

Sol·licita-la ara i no et perdes l'oferta especial de benvinguda.

Més informació

Programa Membership Rewards.

Obtenció de punts

Com a membre del Programa Membership Rewards d'American Express, pots bescanviar els teus punts MR per Puntos Renfe i viatjar gratuïtament amb tren o comprar els productes i serveis de les empreses col·laboradores.

 

 

AVIS, és hora d'escapar-se

Reserva ja el teu cotxe de lloguer i gaudeix de les diferents ofertes i promocions disponibles per recórrer Espanya. Tria'n una i continua el teu viatge amb AVIS.

Obtenció de punts

El Programa +Renfe i AVIS oferixen als titulars de la targeta +Renfe la possibilitat de beneficiar-se d'avantatges exclusius en lloguer de cotxes a la xarxa d’oficines d'AVIS España.

La tarifa Train & Drive et permet llogar un vehicle en AVIS des de 35 € al dia durant tot l'any a la península i Balears presentant la teua targeta +Renfe. A més, podràs beneficiar-te d'un CONDUCTOR ADDICIONAL GRATUÏT i aconseguir el 65 % en Puntos Renfe.

I, a més, gaudeix d'aquestes ofertes: 3x2 (lloga 3 dies i paga'n 2) o 7x5 (lloga 7 o 6 dies i paga'n 5).

La tarifa inclou: Kilometratge il·limitat, CDW (assegurança amb cobertura de danys amb franquícia), TP (assegurança de robatori), IVA i taxes de Renfe.

Reserves

Telèfon Central de Reservas: 902 135 531

Pàgina web: AVIS

Train & Drive: En AVIS

Bescanviar punts

Bescanvia els teus punts i lloga el teu cotxe a la xarxa d'oficines d'AVIS España, des de 480,80 punts/dia (grup A-B) fins a 1.502,50 punts (grup K – L). Consulta els punts necessaris per a la reserva de vehicles d'altres grups.

La tarifa inclou: Kilometratge il·limitat, CDW (assegurança amb cobertura de danys amb franquícia), TP (assegurança de robatori), IVA i taxes de Renfe. Oferta vàlida a la península i Balears i subjecta a les condicions generals d'AVIS. El lloguer amb càrrec en punts no dóna dret a l'obtenció de punts.

Reserves

Centro de Servicios Programa +Renfe: 919 191 566.

 

 

Europcar: Cotxe, tren i un mar d'avantatges.

Lloga el teu cotxe amb Europcar amb la garantia del millor servei.

Obtenció de punts

Europcar posa a la teua disposició la seua tarifa general per poder llogar el teu vehicle sempre que el necessites i amb la qual obtindràs un 65% en punts Renfe si eres titular d'una targeta +Renfe o +Renfe Plata o el 70% si eres titular d'una targeta +Renfe Oro o +Renfe Premium. No oblides presentar la teua targeta +Renfe a l'hora de recollir el vehicle.

Reserves

Central de reserves Europcar: 902 105 030 indicant el teu número de targeta +Renfe.

Bescanviar punts

Bescanvia els teus punts i lloga el teu vehicle amb Europcar.

Consulta els punts que necessites per fer la teua reserva contactant amb el Centro de Servicios del Programa +Renfe.

El titular ha de reunir les condicions de crèdit i edat exigides per Europcar, a més de tenir el permís de conducció.

El lloguer inclou quilometratge il·limitat i IVA El titular de la targeta +Renfe haurà d’abonar assegurances opcionals i gasolina. El lloguer amb càrrec en punts no dóna dret a l'obtenció de punts.

Reserves

Centro de Servicios Programa +Renfe: 919 191 566.

 

 

Mutua: Venir a la Mutua té regal.

Si eres titular d'una targeta +Renfe podràs aconseguir fins a 1.300 Puntos Renfe per contractar la teua assegurança de cotxe o moto amb la Mutua.

Obtenció de punts

Aconsegueix fins a 1.300 Puntos Renfe per contractar la teua assegurança de cotxe o moto en Mutua Madrileña i, a més, podràs beneficiar-te de:

2 xecs de llavat gratuïts a l'any per bescanviar en estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor.

10 € en la teua targeta SOY per bescanviar per gasolina en estacions de servei de Repsol, Campsa i Petronor després de la primera renovació de la teua assegurança.

2 entrades gratuïtes a l'any per al Museo Nacional Reina Sofía.

Contracta la teua pòlissa cridant al 915 578 313 (servei prestat per Mutua Madrileña per a clients de Renfe).

 

 

 

 

Unidad Editorial

Bescanviar punts

El Programa +Renfe I Unidad Editorial t'ofereixen com a titular de la targeta +Renfe la possibilitat d'utilitzar els Puntos Renfe per a subscripcions a les teues publicacions preferides:

 • Expansión: el diari econòmic líder a Espanya.
  • 6 mesos: 3.100 Puntos
  • 1 any: 6.200 Puntos
 • Telva: per a estar al dia en les últimes tendències en moda i bellesa femenina, esta és la teua revista.
  • 6 mesos: 250 Puntos
  • 1 any: 500 Puntos

Per a subscriure't amb càrrec a Puntos Renfe, crida al Centro de Servicios +Renfe 919 191 566. Començaràs a rebre la teua revista al mes següent al qual vas sol·licitar la subscripció.

 

 

Dóna els teus punts Puntos Renfe.

Renfe manté un acord de col·laboració amb diferents ONG, entre les quals es troben Aldeas infantiles, Federación de Padres de Niños con Cáncer i Nuevo Futuro.

Si encara no saps on bescanviar els teus Puntos Renfe, no oblides donar una ullada a la important tasca d'aquestes associacions. Utilitza els teus Puntos Renfe convertint-los en ajuda directa (valor 10 Puntos Renfe = 1 euro).

Més informació

Bescanviar punts

 • Federación Española de Padres de Niños con Cáncer

La Federación Española de Padres de Niños con Cáncer, formada per mares i pares voluntaris que han tingut o que tenen un fill amb càncer, treballa des de 1990 per donar suport i resposta a les necessitats de més de 16.000 persones a l'any en tot Espanya. Un suport integral: assistencial, psicològic, tècnic, econòmic.

Dóna els teus Puntos Renfe a la Federación Española de Padres de Niños con Cáncer i col·laboraràs en una direcció molt concreta: millorar la qualitat de vida dels xiquets i adolescents amb càncer. Una assignatura pendent que ara, entre tots, tenim l'oportunitat d'aprovar. D'això depèn que aquest gran nombre de persones a l'any puguen seguir rebent atenció psicològica, acollir famílies que es desplacen des del seu lloc de residència per poder tractar i guarir els seus fills en una unitat d'oncologia pediàtrica, gràcies a les 45 cases d'acollida de xiquets amb càncer que aporten informació, suport, ajudes econòmiques per medicaments, alimentació, transport, llibres, etc.

En nom del Programa +Renfe i en el de tots els xiquets malalts de càncer que rebran la teua donació, moltes gràcies!

 • Nuevo Futuro.

El Programa +Renfe i Nuevo Futuro t'ofereixen la possibilitat de donar suport al treball del Proyecto Sirio utilitzant els teus Puntos Renfe en donacions per als xiquets més necessitats.

Nou Futur necessita la teua ajuda per a construir una nova llar a la ciutat de Sevilla i aconseguir una família i una llar per a estos xiquets que necessiten el suport i la solidaritat de tots per a aconseguir la plena integració en la societat.

Tots els xiquets de NuevoFuturo i el Programa +Renfe et donen les gràcies per la teua donació.

 • Aldeas Infantiles.

CAP XIQUET NAIX PER CRÉIXER SOL

Col·labora amb Aldeas Infantiles SOS a través dels teus Puntos Renfe! Uneix-te al seu repte per donar una llar feliç i un futur ple d'esperança a milers de xiquets.

Aldeas Infantiles SOS fa 50 anys a Espanya. Mig segle protegint els xiquets, ajudant als joves, donant suport a les famílies en risc i responent immediatament a les emergències que afecten de manera més dramàtica als xiquets, però encara queda molt per fer!

Amb la teua col·laboració, ajudaràs a molts xiquets i joves en situació de risc perquè visquen una vida millor.

Moltes gràcies en nom nostre i en el d'Aldeas Infantiles SOS España!

 • Com donar els teus Puntos Renfe:

Per donar els teus Puntos Renfe, crida al Centro de Servicios del Programa +Renfe 919 191 566 o realitza la donació directament accedint a la teua Área Privada

Recorda que 10 Puntos Renfe equivalen a 1 euro.