Com puc acumular Puntos Renfe?
 

Cada vegada que viatges amb els nostres serveis AVE, Larga Distancia, Avant, abonaments nominatius de Media Distancia i Cercanías/Rodalies podràs acumular punts Renfe, punts que se t'assignaran en funció del teu nivell de targeta, classe de confort, tarifa, canal i antelació de compra.

Per obtenir punts per a la compra de bitllets de tren, és imprescindible que indiques el número de targeta en el moment de realitzar la compra en qualsevol canal (taquilles de les estacions, APP «RenfeTicket», màquines de venda automàtica multiproducte, pàgina web de Renfe, servei de venda telefònica de bitllets «Renfe contigo» en el 91 232 03 20 i distribuïdors i agències de viatges autoritzats).

També pots acumular Puntos Renfe amb les empreses col·laboradores

A més, si utilitzes com a forma de pagament la targeta American Express Renfe, obtindràs un 15 % de l'import de totes les teues compres en Puntos Renfe. 1 euro de despesa amb la targeta = 0,15 Puntos Renfe.
 

Exemple d'obtenció de Puntos Renfe 

Punts per cada 50 € de compra en trens AVE a través dels canals d'Internet i mòbil, amb més de 60 dies d'antelació respecte a l'eixida del tren:

 

Classe Turista

Classe Preferent

Tarifa
Flexible

25 Puntos

27 Puntos

Tarifa
anada i tornada

21 Puntos

23 Puntos

Tarifa
Dorada/Jove

16 Puntos

18 Puntos

Tarifa
Promo/Taula

10 Puntos

11 Puntos

 

Com puc bescanviar els meus Puntos Renfe?
 

Pots utilitzar els teus punts Renfe per a viatjar gratis en qualsevol dels nostres trens AVE, Larga Distancia, Media Distancia, Avant i Cercanías/Rodalies. En el procés de compra dels teus bitllets s'indicarà el preu expressat en Puntos Renfe.

10 punts Renfe equivalen a 1 €.

Cal tenir un nombre de punts com a mínim igual al preu del bitllet, ja que no es permet el pagament fraccionat d'un bitllet: part amb punts i part en euros.

També pots bescanviar els teus Puntos Renfe en hotels, lloguer de cotxes, donacions a ONG, etc., gràcies a les nostres empreses col·laboradores.
 

Algunes idees per a bescanviar els teus punts eixint des de Madrid:

 

 

Algunes idees per a bescanviar els teus punts eixint des de Barcelona: