CONFIGURAR

Què és +Renfe?
 

+Renfe és el programa de fidelització de Renfe, un programa destinat a clients freqüents als quals volem premiar la seua fidelitat i millorar la seua experiència de viatge abans, durant i després del viatge. Només unint-te al programa podràs aconseguir viatges amb els teus Puntos Renfe. Els punts acumulats també es podran bescanviar pels serveis oferits per les nostres empreses col·laboradores.


 

Com funciona?

1. Dona't d'alta en el següent enllaç, és gratuït.

2. Utilitza la teua targeta +Renfe sempre que reserves el teu viatge, ja siga en renfe.com, taquilla, agència de viatges, etc. També podràs acumular Puntos Renfe amb les nostres empreses associades i sempre que utilitzes la targeta American Express Renfe.

3. En el moment de la compra coneixeràs els Puntos Renfe aconseguits, que s'anotaran en el teu compte quan hages efectuat el viatge.

4. Viatja gratis només per viatjar bescanviant els teus Puntos Renfe per bitllets de tren i en els productes i serveis de les nostres empreses associades.

A més, en funció dels desplaçaments que acumules, podràs ser titular d'una targeta +Renfe de diferent nivell: +Renfe, +Renfe Plata, +Renfe Oro o +Renfe Premium.

Cadascuna d'elles està dissenyada per a millorar la teua experiència de viatge amb serveis exclusius com l'accés a Salas Club, aparcament gratuït, accés prioritari, descomptes exclusius, actualitzacions de Clase Preferente, etc.