Suma punts amb la teua targeta +Renfe i aconsegueix descomptes i ofertes exclusives.

Totes les teues compres es converteixen en punts Renfe.

Descobreix la Targeta American Express Renfe. Amb ella podràs gaudir encara més dels teus viatges en tren.

Aconsegueix el 15 % de l'import de totes les teues compres en Puntos Renfe i accedeix més fàcilment als avantatges dels titulars de les targetes +Renfe Plata, +Renfe Oro i +Renfe Premium.
 

Et donem la benvinguda amb fins a 1.200 Puntos Renfe, equivalents a 120 euros, quan faces una despesa de 2.000 euros amb la targeta en els primers sis mesos. Oferta vàlida només per a nous titulars American Express.

Utilitza la targeta American Express Renfe en totes les teues compres diàries en supermercats, gasolineres, restaurants, cinemes, viatges, etc., i aconsegueix el 15 % de l'import de totes les teues compres en punts Renfe. 1 euro de despesa amb la targeta = 0,15 Puntos Renfe.

A més, gaudeix de prioritat en el control d'accés als trens en les estacions habilitades mostrant la teua targeta American Express Renfe.

Accedeix més fàcilment als nivells superiors de targeta +Renfe (Plata, Oro i Premium) utilitzant la teua targeta American Express Renfe (Consulta les condicions legals per a obtenir més informació).

 • Accedeix al nivell +Renfe Plata realitzant una despesa anual en compres en qualsevol establiment d'almenys 5.000 euros.
 • Accedeix al nivell +Renfe Oro realitzant una despesa anual en compres en qualsevol establiment d'almenys 10.000 euros.
 • Accedeix al nivell +Renfe Premium realitzant una despesa anual en compres en qualsevol establiment d'almenys 15.000 euros.

Has de ser membre del programa +Renfe. Per a obtenir més informació o sol·licitar la teua targeta, consulta la web de sol·licitud de la targeta American Express Renfe.

Et donem la quota durant els 6 primers mesos i a partir del mes 7 la quota serà d'aproximadament 7 euros al mes. Consulta totes les condicions.

És una targeta unipersonal, nominativa i intransferible que aporta als seus titulars un descompte sobre la tarifa general/base en funció de l'antelació de la compra dels bitllets i/o dels trens utilitzats.

La poden adquirir els joves que tinguen entre els 14 i 25 anys en el moment de la compra o renovació d'aquesta.

 • Descompte del 50 % amb una anticipació de compra superior o igual a 30 dies.
 • Descompte del 40 % amb una anticipació de compra superior o igual a 15 dies.
 • Descompte del 30 % per a una anticipació inferior a 15 dies.
 • Canvi del bitllet per al mateix dia sense cap cost.
 • Anul·lacions dels bitllets amb una deducció del 30 %
 • Nou bitllet en cas de pèrdua de tren pagant un 20 %
 • Registrar-se en el programa de fidelització +Renfe.
 • Descompte del 25 %

El seu preu és de 50 euros.

A través de www.renfe.com rebràs un «número de client» que serveix per a identificar-te i accedir als teus serveis