Totes les teues compres es converteixen en punts Renfe.

Descobreix la Targeta American Express Renfe. Amb ella podràs gaudir encara més dels teus viatges en tren.

Aconsegueix el 15 % de l'import de totes les teues compres en Puntos Renfe i accedeix més fàcilment als avantatges dels titulars de les targetes +Renfe Plata, +Renfe Oro i +Renfe Premium.
 

Et donem la benvinguda amb fins a 1.200 Puntos Renfe, equivalents a 120 euros, quan faces una despesa de 2.000 euros amb la targeta en els primers sis mesos. Oferta vàlida només per a nous titulars American Express.

Utilitza la targeta American Express Renfe en totes les teues compres diàries en supermercats, gasolineres, restaurants, cinemes, viatges, etc., i aconsegueix el 15 % de l'import de totes les teues compres en punts Renfe. 1 euro de despesa amb la targeta = 0,15 Puntos Renfe.

A més, gaudeix de prioritat en el control d'accés als trens en les estacions habilitades mostrant la teua targeta American Express Renfe.

Accedeix més fàcilment als nivells superiors de targeta +Renfe (Plata, Oro i Premium) utilitzant la teua targeta American Express Renfe (Consulta les condicions legals per a obtenir més informació).

 • Accedeix al nivell +Renfe Plata realitzant una despesa anual en compres en qualsevol establiment d'almenys 5.000 euros.
 • Accedeix al nivell +Renfe Oro realitzant una despesa anual en compres en qualsevol establiment d'almenys 10.000 euros.
 • Accedeix al nivell +Renfe Premium realitzant una despesa anual en compres en qualsevol establiment d'almenys 15.000 euros.

Has de ser membre del programa +Renfe. Per a obtenir més informació o sol·licitar la teua targeta, consulta la web de sol·licitud de la targeta American Express Renfe.

Et donem la quota durant els 6 primers mesos i a partir del mes 7 la quota serà d'aproximadament 7 euros al mes. Consulta totes les condicions.

És una targeta unipersonal, nominativa i intransferible que aporta als seus titulars un descompte sobre la tarifa general/base en funció de l'antelació de la compra dels bitllets i/o dels trens utilitzats.

La poden adquirir els joves que tinguen entre els 14 i 25 anys en el moment de la compra o renovació d'aquesta.

 • Descompte del 50 % amb una anticipació de compra superior o igual a 30 dies.
 • Descompte del 40 % amb una anticipació de compra superior o igual a 15 dies.
 • Descompte del 30 % per a una anticipació inferior a 15 dies.
 • Canvi del bitllet per al mateix dia sense cap cost.
 • Anul·lacions dels bitllets amb una deducció del 30 %
 • Nou bitllet en cas de pèrdua de tren pagant un 20 %
 • Registrar-se en el programa de fidelització +Renfe.
 • Descompte del 25 %

El seu preu és de 50 euros.

A través de www.renfe.com rebràs un «número de client» que serveix per a identificar-te i accedir als teus serveis