Abonaments

Amb motiu de la situació sanitària, Renfe amplia els terminis per consumir els abonaments Avant des del dia 17 d'octubre. Consulta els nous terminis per a cadascun d'ells (Tarjeta Plus, Tarjeta Plus 10 i Tarjeta Plus 10 Estudiantes).

Si viatges amb freqüència, segur que trobes l'abonament perfecte per a tu. Són còmodes d'utilitzar-los i t'ofereixen importants descomptes sobre el preu del bitllet general.

A més, tots els abonaments nominatius et permetran guanyar punts i beneficiar-te dels avantatges del programa +Renfe. Recorda que has de facilitar el teu número de la targeta +Renfe en el moment de la compra de l'abonament. Si encara no estàs registrat, pots fer-ho en el següent enllaç.

 

Mitjana Distància


En funció del trajecte que tries podràs trobar un abonament que s'adapte a les teues necessitats, amb el qual obtindràs descomptes importants. Consulta en taquilles quin abonament és vàlid per al trajecte que t'interessa.

Pots comprar tots els abonaments en taquilles de les estacions i màquines de venda automàtica. Per a més informació, consulta en la taquilla o en el telèfon 912 320 320.