Selecció de seients

Canvis

Anul·lacions

Els bitllets de grup i altres promocions poden estar subjectes a condicions especials de canvis i anul·lacions. Informa't sempre de les característiques de cada oferta.

En Renfe hem implantat el bitllet personalitzat en tots els nostres canals de venda, així que durant el procés de compra de qualsevol bitllet dels nostres serveis comercials (Ave, Alvia, Euromed...), has de proporcionar una sèrie de dades bàsiques de la persona que va a viatjar, inclòs un número de telèfon mòbil de contacte.

D'aquesta manera podem posar-nos en contacte amb tu en cas de necessitat, per motius de seguretat o salut, i oferir-te una millor atenció abans i durant el trajecte, informant-te de qualsevol incidència o retard del teu tren.

Si viatges en trens AVE o Larga Distancia, tens gratis el Combinat Cercanías, amb el qual podràs obtenir, de forma gratuïta, dos bitllets per viatjar en Cercanías, Rodalies, Feve o a la xarxa TRAM d'Alacant. Pots utilitzar-los a partir de les 4 hores abans de la sortida del tren i fins a 4 hores després de l'arribada a destinació.

Compra aquests bitllets gratuïts a les màquines de venda automàtica i les taquilles de les estacions escanejant el codi de barres o introduint el codi que figura al teu bitllet.